CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, May 22, 2011

syafiq tgh study

syafiq blm tdoq lg.bnyk benda dia nk study lg nih...

ibu.kejap tau.syafiq nk study jap nk bli apa kt giant n carefour k...
syafiq rambang mata.bnyk lg nk study 2...

19 comments:

LYAfrina said...

SYAFIQ STUDY APER TU??
TGK BARANG NAK SHOPPING YER:-)

ibu syafiq said...

HEHEK...study smbil tnjuk2 nk itu nk ini...yg x tahan puting kt mulut tp sibuk dok ckp2

Encik Suami said...

Eee..tak pakai baju.Pakai empers jerk.Malu ar syafiq.
Puting kopek sentiasa lekat kat mulut tue.

ibu syafiq said...

syafiq mmg slalu cmni...pakai pampers ja sbb bdn dia kuat bpeluh la...br seksi...haha...dh nk tdo br bg dia pakai bju tdo.

puting 2 mmg...x leh nk lepas lg...trus x macho...

ibu syafiq said...
This comment has been removed by the author.
Encik Suami said...

maybe ada cara kot nak berhentikan dia dari isap puting tue.
cuba la letak bende2 masam kat puting tue ker kan? nanti bile dia isap..dia ckp tak sedap.
klu biar lama2..sampai besar dia isap puting nanti.silap2..kat sekolah pun nak isap puting jugak.

ibu syafiq said...

try gak sembunyi puting 2 tp dia cm gelisah ja dok mencari.kekadang dia amik towel isap.kekadang jari dia.bila tgk cmtu jd kesian...hehek...lgpun syafiq br 1thn 5bln.ckp pn blm pandai...bahasa dia ibu dia x fhm...haha...tau nangis ja budak nih...

Encik Suami said...

erm..klu tak ikut perangai ibu dia..abah dia la kot yg masa kecik2 dulu suka isap puting.
mcm anak saya 1thn 8bln..naseb baek dia bukan jenis suka isap puting.

ibu syafiq said...

klu psl ikut sapa isap puting no komen!!!huhu...

2 lah.best sgt tgk ank2 mmbe yg x isap puting.mmula msa pantang 2bln mmg x bg pn...pas pantang dh start kja x tahan dia asyik melalak.2 yg tpksa bg...klu nnti ada adik dia nk try x bg tgk.harap2 x kuat melalak cm syafiq

Encik Suami said...

Biaselah..budak kecik klu merengek maybe sbb lapar or kembong perut.

klu bende rutin, bile disorok.. kompom syafiq gelisah. Ibunye kene pandai pujuk la.Insya-Allah..boleh tue.

ibu syafiq said...

i'll try my best.mmg tgh try pn...

syafiq nih kuat mengamok ooo!!!klu org kedah kata kuat menyebai.klu time dia ngamok n lembikkn bdn guling2 atas lantai.dhlah berat klu nk angkat.mau ibu dia tjatuh siap guling2 skali ngn dia.huhu...

Huszaini said...

hheheh hisap puting! comel jer!

Encik Suami said...

budak klu ngamok..mmg cenggitu gayanya.kdg2 kita jadi geram dgn cara dia ngamok tue kan?

jiwa anak2 kecil..sukar kita nak paham n jangka. Kdg2..kita marah..dia gelak pulak. Rase mcm nak lempang laju2 je.

ibu syafiq said...

comel...?tq...
ibu dia dok pk cmna nk renggangkn puting...klu comel nk biar dlu lah...hehek...

ibu syafiq said...

encik suami: btl2.tp kn klu syafiq ngamok ibu dia wt2 x mau kwn ngn dia.bila dia dh ok dia wt2 sembang nk amik ati n nk ajak kwn ngn dia lah 2...trus x jd nk marah n peluk dia.dhlah sdp dipeluk.haha...

shida said...

erm..elok hentikan tabiat dia ni sebelum umur 2 thn. Kalo tak.. melekat sampai ke tua la... mcm anak aku yg sulung. Masa tak bg dia isap puting.. masa tu 3 thn lebih...berjaya hanya seminggu. Lepas tu terus demam2...kena bg balik...sampai la skrg tak boleh berpisah dengan puting...huhuhu...

ibu syafiq said...

ya ka weh?mmg aku dok tgh try nk kurangkn dia isap puting skrg nih...bg time dia nk tdoq ja...klu dia ngamok aku pjuk2 dlu.klu pjuk x mkn saman tpksa lah aku bg gak.pas dia dh ok aku amik blk puting dia.

1 lg msalah klu dia ralit tgk tv x dak puting dia akn isap jari dia smpai leleh2 air liur.wt sakit mata aku tgk.haha...

Rasmuna Mun said...

adik aku lu dia x bg isap puting ni. kalo anak dia nk tidok dia bg anak dia isap jari sbb dia kata ms lam perut pun dia da isap jari.Dia ajaq anak dia isap jari dari lam pantang lg.

ibu syafiq said...

syafiq pn klu dia ralit2 x dpt puting dia isap ja apa yg ada...kekadang towel.kekadang jari dia.dh start isap puting mmg susah nk brnti...